Een gezond, mager en uiterst voedzaam vleesproduct.
Getest, gecontroleerd en gegarandeerd altijd van topkwaliteit.

Met de lancering van Kok o'rell is Eurokip niet alleen zeker van zijn eigen schakel in het hele proces, maar ook van de schakels die zowel ervoor als erna komen. Het Kok o'rell-kwaliteitslabel staat kortom voor een geïntegreerde kwaliteitsbeheersing.

Dit kwaliteitslabel houdt concreet in dat de leveranciers via uiterst strenge criteria worden geselecteerd via de eigen HACCP-, BRC- en andere kwaliteitsmaatregelen waardoor de topkwaliteit van het product wordt gegarandeerd en alles op het eind van de rit keurig en onder prima condities bij de klant wordt afgeleverd.

Met een BRC-certificaat voldoet een producent aan topkwaliteit

Naast de toepassing van de HACCP-regelgeving beschikt Het Betere Vlees al 12 jaar over het BRC-certificaat. BRC staat voor 'Britisch Retail Consortium' en is een inspectieprotocol met eisen waaraan leveranciers moeten voldoen.

Het kwaliteitslabel dat een permanent hoogkwalitatief product garandeert

Kok o'rell is gegroeid uit de zorg om een permanent hoogstaande kwaliteit te kunnen aanbieden. Dit leunt volledig aan bij de bedrijfsfilosofie die Eurokip hanteert. De enige oplossing om deze hoogstaande kwaliteit sluitend te kunnen garanderen, is een zeer strenge beheersing van de volledige keten, van riek tot vork.