La Belle FlamandeChandelier SoepVoorgerechtHoofdgerechtNagerecht AardappelenAardpeerAnsjovisAppelAspergesAzijnBalsamicoBlack AgnusBloemBonenBoullionCajun kruidenCalvadosChampignonsCognacConfituurCourgetteDragonDuifEendEierenErwtenEverzwijnFazantFondFondue OlieGansGirollenGriekse PastaHaasHoningItaliaanse KruidenmengelingJeneverbessenKalkoenKipkruidenKnoflookKnolselderKoekoekKonijnKonijnrouladeKrieltjesKruidnagelKwarteleierenKwartelsLamskroontjeLaurierLendeLookMange ToutMelkMosterdOesterzwammenOlijfolieOlijvenParelhoenParmezaanPastinaakPensenPeperPeperkoekPeterseliePijnboompittenPortoPreiRapenRode WijnRoomRouxRozemarijnSavooiSelderSjalotSlaSpekSpinazieSpruitenSteelkappertjesSuikerTijmTomaatUiVarkenVeenbessenWitloofWortelenZout MakkelijkGemiddeldGevorderd LaagGemiddeldHoog Civet van haas met witloof, veenbessen, ganzenlever en spruitjes Duiffilet met Calvados “Eten is meer dan aan tafel zitten: het is een beleving!” – Bram Ledent, chef-kok Eendenborst met portosaus Everzwijn met spruitjes en saus van rode porto Fazant met witloof, veenbessen, pommes dauphine in een sausje van cognac en Jonagold appel De ideale smaakcombinaties geïnspireerd door de seizoenen. Ganzenragout Kok O'rell met peperkoek Gebraden Fazant Iberico ruglende met aardpeer en gerookt spek Kwartel met honingslaatje en gemengde sla La Belle Flamande met paprika, tomaten en witte wijn Parelhoen met spek, bieslook en groene groenten Recepten voor beginners, echte foodies en levensgenieters. Français